Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 (Ε.Λ.Μ.Ε.) Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ 

Λεωφόρος Σαλώνων 48

33 100   Άμφισσα

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2265 0 29679

elmefokidas18@gmail.com

Άμφισσα   23-4—18
A.Π. : 49

ΠΡΟΣ: Συλλόγους Διδασκόντων  Φωκίδας

 


Παρακαλούμε  για την ενημέρωση των συλλόγων διδασκόντων
 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ  καλεί τα μέλη της σε έκτακτη ΓΣ  την Τρίτη 24-4-2018 και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Άμφισσας. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα γίνει την  Πέμπτη 26-4-2018 την ίδια ώρα μετά από πρόσκληση της ΟΛΜΕ για σύγκλειση Γενικών Συνελεύσεων για τη Συνέλευση των Προέδρων που θα γίνει το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στην Αθήνα.

ΜΕ  ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ     ΣΤΗΝ   ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ     ΠΟΛΙΤΙΚΗ     ΚΑΙ     ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ    ΠΟΛΕΜΟ.

Συγκεκριμένα αντιπαλεύουμε:

  *Το προωθούμενο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «για τις νέες δομές υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου», προαπαιτούμενο των δεσμεύσεών της σε Ε.Ε., «θεσμούς», ΣΕΒ, για να ψηφιστεί έως τον Μάη, πριν την 4η αξιολόγηση, με το οποίο προωθεί:
  * Συγχωνεύσεις - καταργήσεις Δομών και Υπηρεσιών και δημιουργία νέων συγκεντρωμένων σε Δ/νσεις και Περιφέρειες, για να επιβάλουν καλύτερα την αντιεκπαιδευτική πολιτική στα «αυτόνομα» ως προς τις υποχρεώσεις τους σχολεία!
   *Τις διαδικασίες αξιολόγησης στην εκπαίδευση, επιβεβαιώνοντας την απόφασή μας για αποχή σε όλα τα επίπεδα (π.χ. αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας) ζητώντας και από τη ΟΛΜΕ να επαναεπιβεβαιώσει τη θέση αυτή.
   * Τη χρόνια αδιοριστία! Απαιτούμε εδώ και τώρα:
          Μόνιμους-μαζικούς διορισμούς
          Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών! Άμεση εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών!

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ  ΠΟΥ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΝΑ  ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ    ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ.

Για το ΔΣ

            Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γ.Γραμματέας
           
          Κυριανάκης  Κ.                                                                       Πανταζής Σπ.